Dinsdag 22 maart 2022 werden we met een delegatie van ons bestuur samen met de burgemeester verwacht bij de gouverneur waar we de officiële oorkonde van Zijne Koninklijke Hoogheid, Koning Filip, zouden ontvangen. 

Van bij de start van de feestelijheden was het duidelijk dat de gouverneur haar medewerkers heel wat opzoekwerk had laten doen zodat ze leuke anekdotes en verhalen kon aanhalen bij het afroepen van de Koninklijke verenigingen. 
Elke jubilerende vereniging werd uitgebreid voorgesteld met een leuk overzicht van geschiedenis, heden en toekomst, maar ook enkele speciale verwezenlijkingen en titels werden vernoemd. Toen het over onze club ging kreeg ook Marijke een speciale vermelding omwille van haar inzet gedurende vele jaren voor de club. 
Ook de burgemeester van Dendermonde kreeg een speciale vermelding, maar dan wel dat hij met zijn stadsbestuur zeer dringend moet investeren in kunstgrasterreinen zodat we klaar zijn voor de volgende 50 jaar...

Nu we deze oorkonde in ontvangst hebben, mogen we ons officieel 'Royal Appels Korfbal' VZW noemen. 

Na de plenaire viering volgde de audiëntie en de fotoshoot waarbij we ruim de tijd kregen om nog een babbeltje te doen met de gouverneur.

Het was uiteraard een fijne ervaring, maar wel een ervaring die we nooit zullen vergeten. 

En nu samen op naar onze 75ste verjaardag!

  

Meer foto's via Lees meer...